| I šta dalje... | |
|
|
Author | Message |
---|
Ghost_Rider Admin
Number of posts : 371 Age : 35 Registration date : 2008-02-02
| Subject: I šta dalje... Sat Feb 09, 2008 7:31 pm | |
| kako smo mogli izostaviti ovu temu...Pišite,pljujte. | |
|
| |
darkpain Član
Number of posts : 21 Age : 31 Lokacija : Koceljeva Registration date : 2008-02-09
| Subject: Re: I šta dalje... Sat Feb 09, 2008 7:36 pm | |
| politicari su kepic!!!!!!!! | |
|
| |
SkaZi Admin
Number of posts : 1185 Age : 34 Lokacija : ides levo, pa skrenes desno, pa prva levo i tu sam Registration date : 2008-02-02
| Subject: Re: I šta dalje... Sat Feb 09, 2008 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Ghost_Rider Admin
| Subject: Re: I šta dalje... Sat Feb 09, 2008 10:52 pm | |
| | |
|
| |
SkaZi Admin
Number of posts : 1185 Age : 34 Lokacija : ides levo, pa skrenes desno, pa prva levo i tu sam Registration date : 2008-02-02
| Subject: Re: I šta dalje... Sun Feb 10, 2008 6:05 am | |
| ae ja sam za TITA!!!he
P.S. Ghost pisi sad o politici kad si plakao da ti naprawim tu temu...hehehehe | |
|
| |
Ghost_Rider Admin
| Subject: Re: I šta dalje... Sun Feb 10, 2008 4:10 pm | |
| Минхен, 9. фебруара 2008.
Председник Борис Тадић изјавио је данас у Минхену да Србија никада неће признати независност Косова и Метохије, као и да би она довела до несагледивих последица не само у региону већ и у свету.
Председник Тадић, који учествује на 44. минхенској конференцији о безбедности, казао је новинарина како од држава региона Западног Балкана очекује апсолутну уздржаност у вези Космета, јер њихови представници добро знају проблеме у јужној српској покрајини.
Све владе и председници држава у региону треба да узму у обзир да је Космет озбиљан проблем зато што оне добро знају извориште проблема на Космету, као и да би се свако лоше понашање негативно одразило по Западни Балкан, поручио је Тадић после сусрета са немачким министром спољних послова Франком Валтером Штајнмајером. | |
|
| |
~ L e G i O n A r ~ Admin
Number of posts : 720 Age : 34 Lokacija : Koceljeva Registration date : 2008-02-02
| Subject: Re: I šta dalje... Mon Feb 11, 2008 11:15 am | |
| MA JEBALI VAS POLITICARI!!!!!!!!!! TO SU SVE LOPOVCINE MAMU IM JEBEM!!!!!!!!!!!!!! DA BOG DA IH AL KAIDA DIGNULA U VAZDUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
popce_PFC Član
Number of posts : 188 Registration date : 2008-02-10
| Subject: Re: I šta dalje... Mon Feb 11, 2008 1:56 pm | |
| | |
|
| |
Archer Profi član
Number of posts : 718 Age : 32 Lokacija : Kamenica city Registration date : 2008-02-02
| Subject: Re: I šta dalje... Tue Feb 12, 2008 12:39 am | |
| nemoj tako... DS DS DS DS DS DS DS DS DS DS S D DS | |
|
| |
Ghost_Rider Admin
| Subject: Re: I šta dalje... Tue Feb 12, 2008 8:29 pm | |
| DS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
SkaZi Admin
| Subject: Re: I šta dalje... Tue Feb 12, 2008 10:22 pm | |
| ja sam za Istvana Pastora hehexexexexe | |
|
| |
popce_PFC Član
Number of posts : 188 Registration date : 2008-02-10
| Subject: Re: I šta dalje... Wed Feb 13, 2008 12:58 am | |
| To je onaj sto oce vojvodinu da odvoji...Jel da? | |
|
| |
voja Član
Number of posts : 79 Registration date : 2008-02-13
| Subject: Re: I šta dalje... Wed Feb 13, 2008 1:28 am | |
| LJudi nemojte samo o politici hahahaha mala sala ! | |
|
| |
Ghost_Rider Admin
| Subject: Re: I šta dalje... Wed Feb 13, 2008 2:26 am | |
| Vladimir Putin izjavio je da se NATO približava granicama Rusije, što zemlji nameće da preduzme odgovarajuće mere. Predsednik Rusije je, međutim, ukazao da neće dozvoliti da zemlja bude uvučena u trku naoružanja. Nova etapa u trci naoružanja koja se razvija u svetu i koju nije započela Rusija, rastuće vojno-političke pretnje i odsustvo realnih pokušaja NATO-a da se nađe kompromis teraju Rusiju da preduzme adekvatne mere u zaštiti nacionalne bezbednosti, izjavio je Putin na proširenoj sednici Državnog saveta.
On je rekao da Rusija strogo poštuje svoje obaveze, ispunjava međunarodne sporazume u oblasti bezbednosti, pa i sporazum o konvencionalnom naoružanju u Evropi.
- Mi zatvaramo naše baze i na Kubi i u Vijetnamu. A zauzvrat smo dobili nove američke baze u Rumuniji, Bugarskoj, novi pozicioni rejon protivraketne odbrane u Poljskoj, a uskoro će verovatno biti stvoren i u Češkoj - naveo je Putin.
RUSIJA RAZVIJA NOVO ORUŽJE
Putin je najavio da će narednih godina Rusija razviti nove vidove naoružanja, uključujući i visoku naučnu tehnologiju - nanotehnologiju.
- Rusija ne namerava da se zatvara i da se izoluje od ostalog sveta i nema nameru da od nekoga nešto oduzima. Uveren sam da će samostalna, pragmatična i odgovorna politika omogućiti da Rusija učvrsti međunarodni autoritet kao siguran i savestan partner - rekao je Putin.
Prema njegovim rečima, najrazvijenije zemlje sveta, oslanjajući se na svoju tehnološku prednost, troše milijarde za razradu odbrambenih i ofanzivnih sistema budućih pokoljenja. Njihova ulaganja se ne mogu uporediti s ruskim, i deset puta su veća od onoga što čini Rusija, kazao je on.
On je izrazio žaljenje što u poslednje vreme u svetu jača politika „protekcionizma", pod vidom retorike o neophodnosti slobodne trgovine i investicija.
- U suštini, reč je o žestokoj borbi za resurse, naročito za gas i naftu. U tom kontekstu raste interes prema Rusiji i njenim resursima. Sve češće moramo da se suočavamo s politikom zaustavljanja, s nametnutom nepoštenom konkurencijom, kako bi se osigurao pristup resursima - naveo je ruski predsednik.
U isto vreme, Putin je ukazao da Rusija ne sme da dozvoli sebi da bude „uvučena u skupu konfrontaciju, pa i u razornu i pogubnu po rusku privredu trku u naoružanju. Mi želimo da budemo sigurni partneri celoj međunarodnoj zajednici, i u oblasti bezbednosti i privrede i energetike i očuvanja klime".
Prema njegovim rečima, Rusija je zainteresovana za najaktivnije učešće u globalnim i regionalnim integracionim procesima, za tesnu ekonomsku i investicionu saradnju i za napredak visokih tehnologija, jer to odgovara njenim strateškim interesima. | |
|
| |
Archer Profi član
Number of posts : 718 Age : 32 Lokacija : Kamenica city Registration date : 2008-02-02
| Subject: Re: I šta dalje... Thu Feb 14, 2008 2:55 pm | |
| moze da prica ko sta hoce Rusi su najbolji matematicari na svetu.
P.S. Rusi ne bojte se Srbi su uz vas | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I šta dalje... | |
| |
|
| |
| I šta dalje... | |
|